Shop Mobile More Submit  Join Login
About Traditional Art / Professional Member KikiIndonesia Groups :iconindonesia: indonesia
Republik Indonesia
Recent Activity
Deviant for 5 Years
Needs Premium Membership
Statistics 158 Deviations 8,011 Comments 45,210 Pageviews

Random Favourites

:la: :la: :la: :la: A melhor imagem que eu vi :la: :la: :la: :la:

Activity


Donate

ahdhan has started a donation pool!
1,308 / 5,432
:iconlachoirplz::iconcatchpoints01::iconcatchpoints02:
if you give us a lot of points, your name will be displayed in our journal as a donor giving the highest point because we appreciate your contribution, and
+111points i will draw your portrait like ahdhan.deviantart.com/art/keke… :D
+333points i will draw your portrait like ahdhan.deviantart.com/art/Stun… :D
below it will I give llama and some fav+

:iconleftangelwingplz::iconahdhan::iconindonesia::iconahdhan::iconrightangelwingplz:

please for #LoveForPhotos
:iconbummy1::iconbummy2::iconbummy3::iconbummy1::iconbummy2::iconbummy3:



.....thank you.....
:salute:

You must be logged in to donate.
Anonymous

deviantID

ahdhan
Kiki
Artist | Professional | Traditional Art
Indonesia
I am an Artchiteolog and Psychotecture:iconleartistplz:

Ahdhan Ridzky - ' Kiki plus.google.com/u/0/1106832074…


:spotlight-left: My Portfolio :spotlight-right:


:spotlight-left: carikAVasa Portfolio :spotlight-right:



Indonesia @ Center of Bandung



:icondonotuseplz::iconmyartplz:

maior riqueza e auto, e todos os que o acompanha
Interests
hahahay lama tak jumpa dan sudah lama saya tidak update jurnal DA! kebetulan sedang free Premium member jadi saya ingin bercuap-cuap

Jadi begini... sekarang kan lagi sibuk-sibuknya nih ceritanya, makannya kagak keurus nih DA, udah gitu FB sekarang makin keren aja, blom twitter, jadi aja medsos art ini terabaikan ;P
yang kasihan sih grup #Indonesia haduuh.. kasihan deh kagak ke kontrol dan banyak karya bagus yang ke expired, sampe ngomel-ngomel ke msage Indonesia nanyain adminnya pada kemana, duh maap ya lagi jarang aktif online kayak dulu..

Bukannya DA semakin tidak ramai, dilihat dari statistik join orang Indonesia nya pun semakin meningkat, dan itu kalangan pelajar, karya-karya fresh yang original atau member yang sebenarnya baru join padahal di dunia nyatanya sudah kewl juga ada kok, jadi DA ini sebenarnya masih bagus untuk tempat sosial para artist Indonesia dan menunjukkan taringnya ke dunia, lalu pada kemana nih sesepuh DA yang tahun 2000 awal aktif? sibuuuk berat pastinya~

Makannya nih, pemilu yang benar yaaa hahaha teu nyambung!

:iconlachoirplz::iconthanksplz:
:iconlaplz1::iconlaplz2:
:iconlaplz3::iconlaplz4:


:icongivemesmilesplz: www.facebook.com/CARIKAVASA :iconwhatbombplz:

:spotlight-left: CarikAvasa Studio :spotlight-right:


-Ahdhan Ridzky-
Conundrum Puppeteer
  • Listening to: Deus sussurra, and mother's advice
  • Reading: Art and Ars article moldice.tumblr.com
  • Watching: my bike after the dance~ :D
  • Playing: my camera
  • Eating: mix max anything in my kitchen
  • Drinking: Mineral Water

AdCast - Ads from the Community

×

Watchers

Journal History

Webcam

Comments


Add a Comment:
 
:iconuttarichen:
uttarichen Featured By Owner Sep 30, 2014  Student General Artist
thanks for the llama badge :D
Reply
:iconpfgun0:
pfgun0 Featured By Owner Sep 28, 2014
Thank you
Reply
:iconanriart:
anriart Featured By Owner Aug 29, 2014  Professional Photographer
thank you for the llama
Reply
:iconxavierlokollo:
xavierlokollo Featured By Owner Aug 20, 2014  Hobbyist Photographer
thx for the llama badge :) 
Reply
:iconmicrobiologist:
microbiologist Featured By Owner Jul 21, 2014  Hobbyist Photographer
Thanks for the llama,brother :peace: .. interesting gallery you have :D

Greetings from Egypt to Indonesia and Indonesian people :) :peace:
Reply
Add a Comment: